Три дороги жизни

Матрёна Донченко -Дидок
В житті людини три дороги
Та, як узнати по якій іти,
Щоб прийти на рідні пороги
І встигнути вернутись до зорі.


Ти упевнено іди по тій дорозі,
Яку ти вибрав за мету.
Щоб зустріти на ріднім порозі
Свою милу- єдину оту.


Не по тій якщо підеш дорозі
Ти її не повернеш назад
Тоді серце і буде в тривозі
І чи повернеш її-  та навряд.
10.08.2019