Anyone can think of themselves much stupid

Зоя Сперстад
Anyone can think of themselves much stupid ...
But the joy is just to experience
The Life-giving Things in the World ...
There are epochs ...
It is meeting the requirements ...
Of the distinctive things in every human being ...
As you have encounters in your life story ...
It is the level of tension of the power of creation ..

Любой может думать о себе гораздо глупее ...
Но радость просто испытать
Живые вещи в мире ...
Это эпохальные вещи ...
Это соответствует требованиям ...
Из характерных вещей в каждом человеке ...
Как у вас есть встречи в вашей истории жизни ...
Это уровень возбуждения силы творения ..


Hver kan tenke om seg selv mye dumt...
Men gleden det er bare ; oppleve
De livgivende ting i Verden...
Det er epokegj;rende ting...
Det er ; innfrielse av kravene...
Av de s;rpreget ting i hver menneske...
Som du har m;ter i din livs historien...
Det er den spennings niv; av skapelsens kraft..