Instinctul de a tr i

Наталья Землянуха
Familie. So;ul obi;nuit ;i so;ia,
;i cu ei copii ferici;i,
Doi fii ;i o feti;; Vette.
;i ca ceva din dragoste mare,
;i credin;a ;n fericire este nelimitat;,
Sa n;scut ;n acea familie erou.
;i ;n acea familie, din nou, un eveniment.
;i voi spune altfel despre erou,
Nu toat; lumea poate compliment soarta,
Dar s; tr;iasc; ;i s; se bucure de fiecare aten;ie,
Ceea ce face ca via;a s;-;i iubeasc; via;a.
B;iatul care s-a n;scut ;ntr-un cuplu ;ndr;gostit.
Nu din vina mea, a fost bolnav de na;tere.
Dar mama" de aur " cu el a tr;it cu suflete,
;i fiecare moment al copilului a fost p;strat.
L;sa;i vecinii s; judece,
;i ai spus, de ce...?
Tu ;l torturezi ;i tu e;ti ;ntristat,
Te-ai n;scut foarte mult.
Ce le-a spus mama lor?:
;i le-am ;nchis cuvintele cu m;na.,
Nu ;n;elege;i c; exist; putere ;n om,
El are nevoie, de asemenea, de fericire pentru a experimenta.
Un om fericit, chiar dac; bolnav.
;i nu-i este dat s; fie la fel ca to;i ceilal;i,
Dar, din moment ce respir;, el este mul;umit de via;;,
;i n-a; vrea s; m; pl;ng de soarta mea.
;n caz contrar, soarta acestui cuplu sa dezvoltat.
;i toate grijile i-au fost aruncate.
El a fost pre;uit, iubit ;i m;ng;iat,
;i nu au l;sat lacrimi ;n familia lor.
Au trecut ani, Roma a crescut ;i sa bucurat de via;;.
Nimeni nu l-a insultat ;i l-a ;nvinov;;it.
;i nu p;rea inutil ;n familia ei.,
A tr;it a;a cum ar trebui.
 ;i ;ntr-un fel, pe timp de noapte,
C;nd toat; lumea a dormit de mult.
Doar romul, f;r; tragere de inim; ;n pat,
N-am putut s; dorm ;i am ie;it s; m; plimb.
;i ;n buc;t;rie, el a apelat la meciuri,
;i am vrut s; aflu dintr-o dat;.
Ca mama, se bucur; de aceste lucruri,
;i ce ar putea fi incendiat.
Dar puterea a;tept;rii dorin;ei,
A adus imediat un incendiu ;n cas;,
;i romii nu ;n;eleg totul,
Nu se a;tepta la asta.
La ;nceput, se uita la fl;c;ri,
;i numai atunci c;nd ;n fum.
A ;nceput s; se sufoce ;n fl;c;ri.,
;i realiz;nd c; trebuie s; salveze familia.
Instinctele de via;; l-au condus la o grab;,
A ;nceput s; cheme, s; bat;, s; strige familia.
Prin vis, to;i locuitorii s-au trezit ;n mod natural,
C;nd apartamentul era plin de fum.
Desigur, toat; lumea a fost ;ocat.
Dar cel mai important lucru pe care le-a dat a fost s; ;n;eleag;.
C; persoana, ;i nu au un scop ;n via;;,
Am sim;it c; trebuie s; supravie;uiasc;.
;i ;n acea familie, de acum ;nainte, sentimentul vie;ii este sf;nt,
;i pentru ea totul este dat cu suflet.
C;nd soarta te prive;te este p;rtinitoare,
Dar via;a este gata s; o schimbe.
Istoria conduce o persoan;.
Pentru a tr;i - via;a trebuie ;n;eleas;,
;i c; ea a fost dat cu r;spunsul,
Familia trebuie s; o ridice cu dragoste.