ув ирiй

Гелена Смилянская
гонить містом,
спогади несе
ув ирій
птах крилатий,
книгу — що життя —
псували
нищівним багатством,
марнотИ щедрОти —
не прикраса днів,
нахилився край тої фрегати,
що ножем порізала
душІ буття

10.42
15.08.2019