тебе пасуть i ти паси

Вера Деревьянко
а чому мене судомить ?
 
ручки ніжки мої ломить...
 
нестерпно все болить у мене...

А як прожити тут СЕМЕНУ...

НАРКОМАНИВ ВІН БАГАТО ЛІТ ...

А ТАК ХОТІЛОСЬ ЖИТИ ТАК ЯК СЛІД...

КРУГОМ ЛЮДИ НАЧЕ ЛІД...

ПРОЯВЛЯЛИ НЕПОВАГУ
 ВОЗБУЖДАЛИ ЗЛО ЗНЕВАГУ.,.

ОХ ЯКІ ТЯЖКІ ЧАСИ
ТЕБЕ ПАСУТЬ І ТИ ПАСИ
Пощади в Бога попроси.