не змiг

Вера Деревьянко
...а чому його  судомить ?
 ручки ніжки дуже ломить ...

нестерпно крутить
 все болить

сказав у мене

як дожити віку тут СЕМЕНУ...

 ХОТІВ ЖИТИ ТАК ЯК СЛІД
Незміг
Бо наркоманив   багато літ...