***

Вера Деревьянко
пишу вірші ненапрягаюсь
в благородії купаюсь
стільки щастя получаю
 не дохожу до відчаю
попью кави
або чаю

і кожин день любя я зустрічаю...
що щаслива замічаю..

хочу  так і далі жити
і душі любов дарити...