Гiмн коханню

Александр Ноцкий
Тільки кохання!
Немає на білому світі
більше нічого...
Одне лиш кохання.
Пусте
тут намагатись шукати одвічності в миті
страху людського!
Чого б не забаг - все не те.
Тільки кохання!
За ним пустота і морока
втілити час у розбавлений простір мети.
Ти - на поверхні, а там десь, під небом глибоко,
світла душа до близнюченьки зводить мости.
Тільки кохання!
Не вітер...
Не слово...
Не зорі...
Вічний годинник життя відраховує знов
кожному з нас, запакованих в стіни прозорі,
шанси вдихнути звичайну земную любов
з киснем кохання..:)