дарунки

Вера Деревьянко
мені дуже харашо
зло кудись само  пішло...

щастячко влилося в душу
смакувати його мушу...

буду буду виживати
по дорозі зло минати

серце
в щастячку купати...

це все дарує ОДЕСА МАТИ...