***

Вера Деревьянко
поламала ногу руку
 відчуваю біль і муку

організм
мій сильний дуже

бореться йому байдуже

вже хожу і відчуваю що біда моя минає
гостра біль теж покидає
і унилості немає
щастя сонечко дарує
душа більше не сумує
вітерець в легені проникає здоровья радість залишає
ой життя яке чудове
вітер сонце дарить МОРЕ...
я сама в собі закрилась
в мріях гарних опинилась
сни хороші завжди бачу вже за дітками не плачу
плин життя не зупинити де я є там буду жити.