Народженi в коханнi

Нина Лукьяненко
Ми майже всі народжені з кохання,
З любовью зустрічає нас весь світ.
Квіти, торти, щасливі побажання
І перший шаг в незвіданий політ.

Ми виростаєм ласкою сповиті —
Мама все робить для свого дитя.
Увагою рідні ми оповиті,
Здається  стане казкою життя.
 
Ось перші зуби, усміх з ними смілий,
А потім швидкі рухи,  все повзком.
Пізніше перші  кроки  неумілі,
Очікувані для рідні кругом.
 
Роки спливають діти виростають,
Будують вже  самі свій новий дім.
Але ту ласку мами пам‘ятають
І дітям віддають її своїм.

А щоб віддати, треба все те мати —
Любов треба давати дітям всім,
Змогли щоб потім її іншим дати —
Таким життя Творець нам заповів усім!