Валерьянка и доброта - прекрасно успокаивают укр

Василиса Лоханкина
Валер'янки - прекрасно заспокоює. Всього 5 крапель на 200г горілки і нерви як канати.
Старіємо ... Купили з чоловіком порно, подивилися. Дуже сподобався дизайн спальні, кахель у ванній, і стіл на кухні ...
Ой !!!!! Ух ти, яка малюсінька прелесть !!! Яка хорошенька!!! Це моя зарплата ??! З глузду з'їхати !!!!! .. Дайте дві !!!!
- Керуючись тут як дура в колесі!
- Чи не дура, а білка!
- У білки хоч шубка є, а я ... дура!
Оточуючих треба періодично лякати, щоб не сильно оточували.
"Ідеального чоловіка можна зустріти на кожному розі" - сказав Бог і створив Землю круглою!
ЗАРПЛАТА ДРУЖИНИ - ЦЕ ЗАРПЛАТА ДРУЖИНИ, А ЗАРПЛАТА ЧОЛОВІКА - ЦЕ СІМЕЙНИЙ
БЮДЖЕТ! Хто не згоден?
У будинку бардак! Стою з віником і думаю ... забратися або ... полетіти ...
Я б і рада втратити голову ... Але, схоже, вона у мене намертво прибита досвідом ...
За життя йдуть разом ті люди, чиїм тарганам по шляху.
Не буду заводити будильник. Нехай Господь вирішує йти мені завтра на роботу чи ні ....
Із заповіту: "Будучи при повному розумі, всі гроші витратив перед смертю ..."
«Щось політиці у тебе непоказну?» - запитала у мене свекруха в день весілля.
«Наступного разу краще буде! - відповіла я.
У Прощену неділю дзвонив в банк ... Кредит не пробачили.
Якщо ваш чоловік нервує, дайте йому прострочений йогурт, нехай нервує
в іншому місці.
Прийшла додому під ранок, чоловік переді мною годинами махає і репетує, а я йому кажу:
- Прибери годинник, мій батько перед матір'ю календарем махав!
Думала дихати не можу без нього, виявилося нежить ...
Заколивали мене питати, у кого я одягаюся ... Люди! Я у кого прокинуся, у того і одягаюся.
Не суди жінку за кілограми, та не судимий будеш за сантиметри!
Трохи про себе: Молодая, незаміжня, блакитноока блондинка ... мені і в підметки не годиться ...
Мене звали мрії, пригоди, великі справи! Але диван кричав голосніше за всіх.
Легка придуркуватість робить мене практично невразливою ...
Зустріти чоловіка своєї мрії не складно. Складно його потім .... від чоловіка ховати ...
Ну і що, що лягла НЕ роздягнена ... зате похмілля зустріла ... святкове!
Живу я в загальному то добре. Але чомусь таке відчуття, що мій чоловік одружився вдаліше ніж я вийшла заміж ...
Алкоголь допомагає зняти: стрес, мужиків, останній ліфчик з трусами та й купу інших проблем!