Дlаэца чlуйлаш

Микаил Сапралиев
Бесарг бац гургал,
Из декаш хургдац.
Вай шинне гаргал,
Юха хотталургйац.

Аз lадика йувца.
Хьо маьрша айла.
Зовнеш ма лувца,
Хьа lадика йойла.

Белатий хинна,
Со жуккаргал кхест.
Дог дежар денна.
Са уврамаш цlест.

Ва lадика йойла,
Йанза уйлаш.
Хьо бlарг ма гойла,
Дlаэца чlуйлаш.

Гlалгlайче, 16. Мангала бутт 2019 шу