Наькъа тlа гуйре сацай

Микаил Сапралиев
Мlадхиш тlа кlоажолгаш лувзаш.
Эсала текха са дегl.
Зизаех латт боалаш бувзаш.
Сердалон маьркlажа бегl.

Полное стихотворение можно прочесть в сборнике:
"Ткъаь33кхойтта"

Сборник можно приобрести:
- в канцелярской лавке "КЪОАЛАМ" в г. Магас
- в канцелярском магазине "Империя знаний" г. Сунжа