Ши дуне

Микаил Сапралиев
Ши дуне а вlаший цхьан кхетаргдац,
Цигара говзалаш йовзаш хургвац.
Седкъаш лепаш хьа кара дадаргдац.
Хийра дунен тlа, саг ваьха а вац...

Полное стихотворение можно прочесть в сборнике:
"Ткъаь33кхойтта"

Сборник можно приобрести:
- в канцелярской лавке "КЪОАЛАМ" в г. Магас
- в канцелярском магазине "Империя знаний" г. Сунжа