Укра на моя

Владимир Чиж 3
Україно, моя рідна ненька!
Сяйвом вранці очі палають,
Мати світла, моя ти рідненька!
Твої співи Життя надихають.
Промінь Сонечка нас зігріває,
Ти – кохана моя, Україна,
В Душах наших Любов розквітає
На Добро, наша мати єдина!

Україно, моя рідна мамо!
Тут Життя розквітає, росте!
Разом ми, Україно, співаймо,
Славим, матінка рідна, тебе!

Мати світла, своєю красою,
Шлях небесний з земним поєднала,
І в гаях прокидаюсь метою –
Та, що в Душах людських запалала!
Доля наша в тобі, Україно,
І Любов твоя в серце нам лине,
Мати рідна, в Русі ти єдина,
Ти - кохана, моя Батьківщина!

Україна моя світлом сяє !
Тут Життя розквітає, росте!
В Душах наших Любов запалає!
Славим, матінка рідна, тебе!