життя супер

Вера Деревьянко
який гарний шлях послався
 і мені в житті дістався

любовью душу наповняв
і мені не ізміняв

я дохожу свого краю защо почесті незнаю

я живу неначе у раю
думу думаю свою

насолоджуюсь життям
добродушний
Зі мной  хам...