2222

Олись Лапковский
Дуальність – закон світу, суперечити якому може лише наївний. Стабільність необхідна для рівноваги, але ти не зрушиш з місця за умови жорсткої стабільності. Маємо рухатись так само, як фіксувати бажаний рух. Уявлення про те, що рух це набір фіксованих точок, звісно, має право на існування, так само як і геоцентрична модель світу - у геліоцентричній.
Звісно, весь сенс у швидкості. Швидкість фотографа не дозволить з набору фотографій відтворити відео.  Мультиплікація - лише ілюзія анімації. Можна закохатись у портрет і навіть у портрети, у набір портретів.
Твоє лице – мій замінник любові.
Хтось це називає своєю релігією. Хтось це називає своєю антирелігією.
Для руху необхідна синергія антагоністів.
Статичність гармонії  прекрасна у кам’яному саду. Але голод знищує прекрасно сервірований стіл. І комусь треба прибирати.
Життя - це постійна минучість прекрасного. Чи то пак плинність. Чи може тлінь?  Я лише зблідлі за 20 років зникомі чорнила твоїх листів. Я лише спогад про містерій папірусів. Я лише те, без чого ти жити не волів. Все інше delete.