While the woman s beauty

Зоя Сперстад
While the woman's beauty
is going to bloom on Earth!
Then the World is safe!
Then the whole Universe
Will want to continue it
In the right movement
In the right progress ...

Пока красота женщины
будет цвести на Земле!
Тогда мир безопасен!
Тогда вся вселенная
Захочет продолжить
В правильном движении
В правильном прогрессе ...

Mens kvinnens skj;nnhet
skal ; blomstre p; J;rden!
Da Verden er trygg!
Da hele Universets
Skal vil ; fortsette den
I riktig bevegelsen
I riktig progress...

Mentre la bellezza della donna
fiorir; sulla Terra!
Quindi il mondo ; al sicuro!
Quindi l'intero universo
Vuole continuare
Nel giusto movimento
Nel giusto progresso ...


17.08.2019 Zoja Sperstad