я Одеситка

Вера Деревьянко
чотири місяці живу в ОДЕСІ
королева я принцеса
Одеса мама приютила
велику радість подарила
душі і серденьку так мило

почуваюсь я щасливо...
ой яке це справжнє диво...
оздоровлююсь усе красиво...