н, В любовта длъжници няма

Величка Николова -Литатру 1
Когато някой ден решиш
да ме оставиш и отплуваш,
а и не мислиш: че грешиш,
че с мене искаш да добруваш…

Тогава тръгвай и бъди!
Не ме прегръщай за последно.
Не ме търси и в бъднини.
След тебе няма да погледна!

*
( От книгата "Барабаните на любовта" )

Литатру1