Лелека

Клавдия Дмитрив
Розправив два крила лелека,
Відбиток на обличчі залишив.
Направив погляд свій далеко
І хвіст додолу опустив.

Пір’я на крилах–вії дивовижні,
І чіткі брови–контури тих крил,
На місці губ–красиві ноги-стрижні,
А очі-крила–силует вітрил.

Очерет–це контури обличчя
Й волосся,що спадає до лиця.
Кола на воді–це борода ,здається,
Й під бородою–форма комірця.

Так поєднати птаха і людину
Міг тільки обдарований митець.
І я думками,мов та птаха лину,
Бо кожен з нас–життя свого творець.

06.08.2019 р.