Перша презентацiя

Клавдия Дмитрив
Літературна зустріч  перша,не остання,
У ріднім місті з рідними людьми.
Це–наче звіт,думок моїх гортання…
Присутні в залі вмилися слізьми.

Перша зустріч,перше хвилювання,
Тремтіння в голосі і серця якийсь крик,
Це–наче сповідь,наче те зізнання,
І біль же не подівсь кудись,не зник.

Презентція і очі,що навпроти,
Та й пара не одна заплаканих очей.
У голосі звучали різні ноти,
І мов тягар спускавсь мені з плечей.

Колись я навіть гадки і не мала,
Що буде книжка й презентація ж бо теж.
У працю цю я душу всю вкладала,
І радості від цього нема меж.

Думки ,переживання і надії,
І перші кроки до незнаних ще вершин,
Та здійснення ж бо першої вже мрії,
І презентація моїх перших перлин.

Всіх відчуттів пером не описати,
Не описати вражень від цього.
Дякую людське всім хочу я сказати,
Та словом же вам не сказать всього.

Враження,емоції вирують,
І відчуттів усіх не передать.
До творчості вони всі стимулюють,
Тому треба нові вірші писать.

Кажу спасибі свому читачеві,
Що високо талант мій оцінив.
Це так важливо поетові,митцеві…
Щслива,що читач м’я полюбив.

12.08.2019 р