Сонячнi променi тануть в повiтрi

Катерина Жебровська
3.
Сонячні промені тануть в повітрі…
Іскри у Небо летять…
Золотом барвляться крила розкриті…
Зорі-світи мерехтять…

У високості – окрилений голос…
Полум’я гріє жагу…
Пам'ять єднає надії у коло…
Звук розганяє пітьму…

Вгору дороги здіймаються з серця…
Дійсність омита Вогнем…
Переплітання звучання й безсмертя…
Світло Любов’ю живе…

16.08.2019 В.Польова Маргіналії
Оркестр «Віртуози Києва», В.Сіренко,
Н.Шукаєва (голос), О.Пахомов (ударні),
Т.Яропуд (скрипка), Ю.Погорецький (віолончель),
І.Стародуб (фортепіано), Bouquet Kyiv Stage