Якщо ти плачеш

Клавдия Дмитрив
Якщо ти плачеш–плач не напоказ,
Бо твої сльози іншим не потрібні.
Не плач і не ридай навіть через раз,
Щоб й навіть сльози-роси були срібні.

Якщо ти плачеш–плач,та не в плече,
Не варто свою слабкість показати,
Хоч в той момент серце вогнем пече…
Жіночу гордість не треба забувати.

Якщо ти плачеш–в подушку вдома плач,
Нехай вона побачить твої сльози.
Ти–жінка перш за все,а не сурмач,
Й не над водою плакучі верболози.

Якщо ти плачеш–плач,та не завжди,
Плач лиш від щастя,але не від горя.
Для таких сліз щастя збудуй,знайди,
Й для таких сліз є також Божа воля.

07.08.2019 р.