Святковий Спас iде до нас!

Васютович -Большакова Валентина
Куточком раю  я зову,
Мій край, долину де живу.
В душі це диво бережу,
Мій дивосвіт  - святу красу!

В любові дім мій  на землі,
З садочком запашним в росі,
Там бджоли з пасіки гудуть,
Янтарний мед в соти несуть.

А щедрий Спас дає дари,
Квітує сонечком землі.
Радіють  діти, люди всі:
Спасибі, літо  за плоди!

За яблука, достиглі груші,
За гарні сливи й виноград,
За сонячні  квітучі  днини,
За весь смачний   медовий Спас!

То ж поклонімось Богу в небі,
Своїй коханій всій землі,
За рай, що є на білім світі,
В своїй родимій стороні.

Радіймо  ми, бо свято з нами,
Радіймо діти й друзі всі!
Вітаймо квітами й піснями
Наш райський сад - тут на землі!

17.08. 2019