буяння... на укр. яз

Любонька
Буяння фАрбів - у природі,
У серці - почуттів буяння...
Душа - в гармонії та згоді,
Бо всюди - аура кохання...

Сонце в небесному люстерку
Щасливо Усмішкою сяє...
У радісному феєрверку
Проміння нАстрою стрибАє...

Як на повітрянім батуті,
Веселий тонус скаче вгору,
Блаженства хоче досягнУти,
ЗанУрившись у синь прозору...

Мов друге дИхання відкрите,
Коли кохаєш беззавітно,
І серце, ніжністю сповите,
Б'ється, розчулившись, привітно.

Сяяння - у очей розмові...
Із уст словА - ажурним ґаптом...
Флюїди дивної любові
Ваблять незвичним ароматом...

Любов - захоплення нестримне,
Природнє внутрішнє тяжіння;
Душевне відчуття, глибинне,
З ефектом вічного горіння...

Кохання почуття невтомне,
Що до життя всіх спонукає, -
Таке знайоме й невідОме...
У серці крихітнім - безкрає...


18/08/19/