Розтрати... Як вони в мене

Елена Покровка 2
Розтрати...Які вони в мене?
Бліда, як стіна стою.
Навколо смертні знамена,
І більше я не люблю.

Безглузді, ротріпані мрії,
Летять в ті продавні віки,
Що повняться хладним мовчанням,
І ходом знаменним _ хрести...

Надія, така собі дама...
Дістану тебе із валізи.
Присядь біля мене подруга,
Напишемо пензлем ескізи

Подивимось в хмарні закони,
Подумаємо , посумуємо ..
Про що?


Та про все поговоримо
Ніяких у нас таємниць.
Я бачила ворона в полі
З байдужим докором зіниць
2016