Кузьме Скрябину

Ильина Светлана Игоревна
Кузьмі Скрябіну

Кузьма, ти десь на небесах!
Життя своє прожив, як птах.
Ти чесним був у всіх піснях,
А був ведучий - просто АХ!
Кузьма, ти десь на небесах!
Сучасне все в твоїх піснях.

Ти коло матері бродив,
Коли їй ангела просив.
А нам потрібно замовчати,
І з відчаю хотіти кричати!
Старі фотографії розкладати,
Щоб друзям важливе зуміти сказати.

І пробачалось все тобі,
Що не пробачив би собі.
Ти ком енергії для всіх
І житимеш в піснях своїх!
Згадаємо тебе не раз,
Ти прикладом ставав для нас!

Ти був простий і зрозумілий всім,
Та от минуло днів так сім,
Переглядає все що можна
Сім'я, я думаю, що кожна!
Вже зрозуміло, що бажав,
Як жив і чим же ти дишав,
Від чого потайки страждав.

Єдине, ти такий один!
Спливає велич вже годин!
Ти настрій піднімати вмів,
А хто, крім тебе, так зумів?

Будь янголом на небесах!
Насліддя у твоїх піснях!
Твої кудрявки були диво!
Вони вражаюче красиві.

Ти привернув увагу дуже,
Тепер країна сильно тужить!
Та краще було тобі жити,
А Україні не тужити!

Чом мало слухали живого,
Щоб нагороджувать любов'ю?
Ми відчуваємо тривогу,
Що не побачимось з тобою!

Ільїна Світлана.
18. 02.2015 р.