АЙДЕ ПЕЛА

Микаил Сапралиев
Айде пела,
Хьамсара, ва новкъост,
Айде пела!
Кхы ма дац,
lа дувцал эгlадаь
Пайдана доаца дуне.
Саго човхаваь,
Во дош аьнна, ма вохалахь,
Хьо ма велха,
Вац хьона дунен тlа цхьа!...

Полное стихотворение можно прочесть в сборнике:
"Меттаза лув хьа - йоазон зизаш"

Сборник можно приобрести в канцелярской лавке "КЪОАЛАМ" в г. Магас