Лув са гуйре

Микаил Сапралиев
Керза  лув хьо гуйре дорхйенна,
Керзаденнад сибат моажа хьа.
Хьа мел бола lоткъам, алсамбаьнна,
Бlаргаш хьежа гуйре дорха хьа.

Алсам  беций, хьувкъам эцош хилча,
Ноажа дувхар цlабалаш  дийха.
Меллара бохам, деррига тоалуш хилча,
Уйла хlана лув хьа, селлара йеха.

Беркат деций, lо мел доагlа догlа,
Хьа хаоттам дунен белгало.
Са истола тlа улл хьа совгlат – ногlа ,
Цlабала бlараш лехьдеш воал хьа воl.

Гlалгlайче, 18. Мангала бетта 2019 шу