Перепев стихов А. Косенко

Татьяна Маркова 3
І ти забудеш тих кого любив.
У цій немилосердній колотнечі,
Де спить любов.Де зваби , зради, втечі ...
Де лихо креслить лінії Судьби.

Судилося...На те вона й Судьба.
І це не дрібка , ріска, крихта , доля ...
Пістоль до бою ! Золоті пістолі
Твоє мовчання вкотре видиба.

Мовчання золоте у срібних слів
Іще на старість буде позичати.
У цій мовчанці дні стають на чати
За брук сердець, за сріберність голів.

Пориє вічність чола і лоби ,
Аж відчай кришталітиме щокою.
Не морем сліз, а річкою мілкою.
Ти не забудеш тих кого любив.

***
И ты забудешь тех, кого любил.
В той немилосердной круговерти,
Где спит любовь. Предательство,измены...
Где горе метит линии Судьбы.

Судилось...На то она - Судьба.
Не мелочь это, черточка и крошка...
Патроны к бою! Золотой патрон
Твоё молчание достало на все сто.

Молчанье золотое, а Слово-серебро
Ещё на старость одолжить нам надо
И в той молчанке дни встают на страже
За бой сердец, за седину голов.

Причешет вечность головы и лбы,
Отчаяние - хрустальною щекою
Не морем слёз, речушкою сухою.
Ты не забудешь тех, кого любил.