Ще не осiнь

Клавдия Дмитрив
Ще не осінь,ще не осінь–
Літняя пора,
Ще серпневого ми бачим
Помахи крила.

Ще не осінь,ще не осінь–
Яблучний ще Спас,
Хоч осіннє перше свято
Саме це у нас.

Ще не осінь,ще не осінь–
Яблука в саду.
Я по яблука у сад той
Залюбки піду.

Ще не осінь,ще не осінь–
Сонце і тепло.
Щоб на душі також тепло
Все життя було.

18.08.2019