Истила дlоагlаш

Микаил Сапралиев
Ма даиман тарра, ма даиман цхьа,
Хьа хилденош мо — шу-той а хиннадоацаш.
Хьа эздел а сий а мугlарашка хьа,
Кхы кlоаргагlадар кхолл, корта хиннабоацаш...


Полное стихотворение можно прочесть в сборнике:
"Ткъаь33кхойтта"

Сборник можно приобрести:
- в канцелярской лавке "КЪОАЛАМ" в г. Магас
- в канцелярском магазине "Империя знаний" г. Сунжа