Укр. Смак в1ддавав нектаром

Анатолий Ляпатинский
А за вікном холодний сніг та вітер
все завиває тут і за селом,
а ми з тобою вже не малі діти
і зігріваєм один одного теплом.
Там заховався місяць аж за хмари,
людських в селі не чути голосів,
а твоїх губ смак віддає нектаром
і відірватися від них немає сил.