crazy love...

Ольга Карпилова Окей
Когда наступает Ночь, каждое Яблоко будет Сосчитано...

....................... when the night comes,
....................... every apple'll be counted...
....................... only crazy love from heart to heart
....................... open yours for the fleets...

© Olga Karpilova  «crazy love...»