Преображение Господне

Зозуля Юрий Павлович
Преображения  Господня!!!  —  Наипервейшая  Икона!!
Отец  и Дух Его  сегодня!!  —  Напоминают:  Они  Дома!
что нет сирот в Таком Родстве!  —  напоминаю сам себе...


Раніш вистачало з кілька слів-символів, аби нагадати, поздоровити, набажати...
Наразі все гостріш-тупіш стає при землі, — й гостро бракує Людей, Людського, Небесного (нє бєсного)...
Хай нам ув оберіг, бо нЕчисті в поріг по ріг, — ні дня, ні каїну, ні юді, не рідня: а смерть окупантам й "братерським"...