Осв тяни

Луиза Этлерр -Золотарева
Ти вчитель мови та літератури.
Працюєш ти на "Гамбургеровозі"...
Колись тебе чини високі вздули,
А взути їх, ти як і всі не взмозі.
Американським шана бутербродам!
Вина сльозам тепер одна цибуля.
Ти не один! Для всіх в них є винагорода:
Усім знайома "з маком дуля"!!!