Серпень-2019

Дмитрий Погребняк 555
Повзуть над Чорним морем хмари білі
червоний хитається на темної воді буйок
і берег пестять грайливі і прозорі хвилі
і на тлі сонця можливо розгледіти чайок...
В далечіні пливе маленький корабель
розправив свої довгі по вітру вітрила
рибалки ловлять рибу вудками зі скель
ну і пірнути з пірса дуже спокусливо...
Я йду з підскоками по горячому піску
скоріш повзу поміж мокрого каміння
і докучають нав'язливо думки в мізку
що треба заходить у Нептуна володіння...