Журавлi

Клавдия Дмитрив
Збираються вже лелеки
Відлетіти в край далекий,
І на лузі раду радять,
Одне одному не зрадять.

Мають чути ватажка,
Бо дорога нелегка.
Їм летіть за океани,
І на це у них є плани.

Ще ж бо трішки–й полетять
В вирій зиму зимувать.
А навесні повернуться
І всім радо усміхнуться.

Зажурилися вони,
Б’ють в зажурі же крильми.
За це звуться журавлями…
Вже привикли бути з нами.

Рідний край треба покинуть
І у вирій же полинуть,
Попрощатись з усіма,
Бо за осінню–зима .

Треба скоро відлітати
Й рідні гнізда покидати.
Любов до рідної землі
Понесуть же на крилі.

17.08.2019 р.