Эмили Дикинсон. Умрут слова

Владимир Филиппов 50
Emily Dickinson. A word is dead

 – Умрут слова,
Скажи едва, –
Так врут.

Скажу я их,
И в тот же миг –
Живут!


A word is dead
When it is said,
Some say.

I say it just
Begins to live
That day.