Вона

Олег Куприенко
Сьогодні вона кішка,
Вчора - тирамісу.
Ступає грайливо трішки,
В солодку свою красу.

У неї хитрющі очі,
У неї смачний десерт.
Сьогодні вона ще хоче,
Допоки замало жертв.

А завтра вона серйозна,
Гіркий її шоколад.
Чому то здається – бозна?!
Немає шляху назад!

Всі дні її ще мінливі,
Бо грає гаряча кров.
Солоний, солодкий вияв,
Міняється знов і знов.

У неї є два обличчя,
Хороше і трошки ні.
Дівочий, таємний звичай,
Що не розгадать мені.

Олег Купрієнко (c) 01.12.2018р