Петък тринайсти ми носи късмет-четирист

Величка Николова -Литатру 1
Петък, тринайсти ми носи КЪСМЕТ
Автор - Величка Николова - Литатру1


Помниш ли: петък, срещата в пет?
Цветя ми купи, спретна букет.

Молив наточи, вписа куплет...
Съпруга станах - твоя - с късмет!
Ет!  ;)))

ПОСЛОВИЦА:
Да си съпруга точно на твоята половинка е чист късмет!

Литатру1