Тост за есента ни

Величка Николова -Литатру 1
Тост за есента ни

Автор - Величка Николова - Литатру1


По къс ръкав ще срещна есента,
а лятото не иска да си ходи.
Добре му е сега със любовта,
с морето - голо, с щъркели и хора!

А ако има истинска любов,
то тя извира от морето - Черно,
а чуеш ли тъжовен, цветен зов,
то знай: пристига Есен благоверна.

Тогаз, ще сипя в чашите Мерло.
Червено ще е - като любовта ни!

Ще вдигнем тост за туй що е било,
за бъдещето и за есента ни!


Литатру1