Бебаш латт хьувкъам

Микаил Сапралиев
Дебаш латт хьувкъамаш кхийна,
Мангала бутт  чотт йаьннай .
Са сигале къаьга латт сийна,
Шийца фаьр  йахаш йеннай.

Са хьашкlий аренаш хозлу,
Шоай баьццара дувхар дийхад.
Оасархой вахар хийла гlозлу,
Фаьра лаьтта овсаре латт.

Мангала бетто хийла кхехко,
Истола дизза хулийта.
 Къорга  ший lалашйу дахко,
Йабакхаш  кхоачаш йа уй тlа.

Дебаш латт хьувкъамаш кхийна,
Мангала бутт чотт йаьннай.
Са сигале къаьга латт сийна,
Шийца фаьр йахаш йеннай.

Гlалгlайче, 20. Мангала бетта 2019 шу