Роберт Геррик. H-351 Доходы

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(H-351) Доходы

Нас уважают за доходы всё ж:
По ним решают, плох ты иль хорош.


Robert Herrick
351. Rewards

Still to our gains our chief respect is had;
Reward it is, that makes us good or bad.