кукушка...

Андрей Колесник 2
шоркот
стёртых
каблуков
хохот
брошенной
игрушки
время
черствых
пирогов
откровения
кукушки
глюк
разорванной
сети
ожидание
ответа
две секунды
до любви
и три осени
до лета...