Я спiвав багато та про рiзне

Федик Юрий Михайлович
 Я співав багато та про різне
Чим горів, а може тільки тлів
Не потрібні вже нікому пісні
Із простих та монотонних слів

Кажуть всі співають в вісімнадцять
Ну а я , як в скронях сивина
Ці пісні  мені ночами сняться
Якщо на ніч випити вина

Я сміюся над собою щиро
Бо ціную цей співучий шлях
Слухачам своїм бажаю миру
На життя шалених швидкостях