Вже

Валентина Островська
Вже не біжу й не буду бігти в пекло,
Клята інформаційна війна, в грудях пекло,
Душа була в неволі –  серце плакало від болю,
Брехні слова ломили волю.
Вже не йду на зустріч з минулим, там брехня
І холод ворожнечі, маячня
З вуст ллється,
А ворог з люду нашого сміється.
Вже не надіюсь бо глум над святим,
Боже, з ким же ти? З ким?
Хочу в простір неба кричати, аби надію вернути,
Люд в пекло йде, наче хоче на вік поснути.
Вже не чекаю змін, нема від кого,
І сліз дороги висохли, для чого
Боже такі знущання над святим?
Героїв забули, зрадили, пішли не за тим.