Медсёстры и врачи

Мила Устинова
Коли безвихідь сильно ,давить в скроні
Коли від болю серце обпікає .
Приходять люди,щоб торкнутися долоні,
І ті хто нам життя оберігає

Так лагідно, літають коло нас.
Закривши від біди своїми крилами.
Ті що бувають завжди, повсякчас
Такими лагідними, добрими і милими

Ці янголи медсестри й лікарі,
Які чужими негараздами піклуються
Ті хто проносить крізь віки .
Повагу до людей , що в них лікуються.
 28.08.2019